Angst voor dieren als vogels en insecten

Snel, veilig en vertrouwd oplossen van angst voor dieren als vogels, reptielen en insecten
_________________________________________________________________ 

Angst voor dieren, vogels, reptielen en insecten    
De meest bekende angsten voor dieren zijn angst voor honden, muizen, duiven en spinnen. Maar ook angst voor wespen, slangen en wormen komt dikwijls voor. Al deze angsten hebben met elkaar gemeen dat ze heftige paniek oproepen en je leven behoorlijk kunnen beheersen. Wees echter gerust, want je angst voor dieren is een snel, veilig en vertrouwd op te lossen klacht. Sinds 1992 wekelijkse realiteit bij MindTuning™.

Paniek
Zodra je het dier ziet wat angst inboezemt, bestaat er in de hele wereld niets anders meer dan datgene waar je bang voor bent. Je raakt behoorlijk in paniek en alle logica van de wereld kan je op dat moment niet helpen.

Oplossingen voor je angst voor dieren, waaronder insecten

Of je nu voor 1.5 dag groepscoaching kiest of voor 2 x persoonlijke coaching, voor het resultaat maakt het nauwelijks uit. Je angst wordt snel, veilig en vertrouwd opgelost.

MindTuning™ mobiliseert het eigen herstelvermogen en heeft de kennis en ervaring om dat effectiever en sneller voor elkaar te krijgen dan welk andere methodiek dan ook.

Je voorkomt met MindTuning™ ook de nadelen van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft - Cipramil en Fevarin

MindTuning™is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om burn-out, stress en niet-reële angsten of een fobie snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: 'Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen'. Hij coachte meer dan 27.000 mensen.

Kennismaken? MindTuning™ Event
Tijdens het MindTuning Event™ maak je kennis met alle facetten van Mindtuning™. Want nu is deze supermethode voor iedere portemonnee bereikbaar en niet uitsluitend voor BN'ers of bemiddelde mensen. Een en al vibe, dynamiek en energie!

Boekadvies
Lees de bestseller 'Van fobie naar vrijheid' en vervolgens 'Meester over je gedachten' en doe daar je voordeel mee. Ze zijn een goede ondersteuning bij het oplossen van je angst voor dieren, zoals vogels, vissen, reptielen en insecten.


Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer

Van Fobie naar Vrijheid

Het zelfhulp boek van Fobie naar vrijheid

Van Fobie naar Vrijheid Lees meer
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345