Paniekaanval | in paniek raken | angstaanval

Snel, veilig en duurzame oplossing!

Kans op paniekaanval
Definitieve oplossing
Oorzaken

Kennismaken met MindTuning
Video-tips tegen paniek

Een paniekaanval en het angstgevoel dat het bij je teweeg brengt is heftig. Je raakt er nooit aan gewend en het heeft een enorme impact op je functioneren. Want je kunt zomaar uit het niets in paniek raken. Maar waarom hier nog langer mee rondlopen? 

TOP ↑

Kans op paniekaanval

De kans om in paniek te raken wordt groter wanneer je in situaties komt waar je dat al eerder overkwam. Het liefst heb je dan iemand in de buurt die je goed kent. Want dat geeft je rust en verkleint de kans op een angstaanval. Zodra je in bepaalde situaties alleen bent, heb je het gevoel dat je in de gevarenzone zit.

Je zult het hebben gemerkt: hoe meer pogingen je onderneemt om je angstaanvallen onder controle te krijgen, hoe erger het wordt. Je wilt het graag loslaten, maar je hebt geen idee hoe je dat doen moet.

Definitieve oplossing

Of je nu voor 1.5 dag groepscoaching kiest of voor 2 x persoonlijke coaching. Voor het resultaat maakt het nauwelijks uit. Paniekaanvallen worden snel, veilig en vertrouwd opgelost. Bovendien leer je een paniek-ontsnappingstechniek die direct werkt. 

 • Groepscoaching is het meest POPULAIR.  
  Want meer dan 10.000 mensen kozen eerder voor deze training.
   
    
 • Persoonlijke coaching is jouw keuze wanneer tijd en privacy belangrijk voor je zijn. 

     
 • VIP-coaching is een ultieme mogelijkheid wanneer je veel haast hebt met de oplossing van je probleem en er belangen in het spel zijn.
  VIP-coaching 
   
 • E-learning 'afrekenen met paniekaanvallen' is een uitstekend alternatief wanneer je thuis in een veilige setting rustig en in je eigen tempo van je paniekaanvallen wilt afkomen.

Je voorkomt met MindTuning™ de nadelen van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft - Cipramil en Fevarin

MindTuning™is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om burn-out, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: 'Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen'. Hij coachte meer dan 28.000 mensen.

Wetenschappelijk onderbouwd

TOP ↑

Oorzaken

De belangrijkste oorzaken voor paniekaanvallen zijn roofbouw op jezelf, boosheid, stress, frustratie en ruzies. Vergelijk het met spieren. Zodra jij je spieren overbelast, kun je ze even niet gebruiken of je raakt geblesseerd. Zo is het ook wanneer jij je bovenkamer overbelast. Doe je teveel en te lang hetzelfde?

Dan krijg je een waarschuwingssignaal. Dat krijg je ook wanneer je te lang te kwaad bent op iemand, lang onder stress staat of langdurig ruzie maakt. Je kunt beter je systeem bedanken voor de tip: 'Doe het anders dan je deed dan krijg je wat anders dan je kreeg'. En doe er vervolgens je voordeel mee.

Helaas deed je pogingen om je angstaanvallen onder controle te krijgen en dat heeft het erger gemaakt.

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

TOP ↑


Boekadvies
Lees de bestsellers 'Van fobie naar vrijheid' en 'Meester over je gedachten' en doe daar je voordeel mee. Zie hiernaast>>

Gerelateerde onderwerpen
rijangst - fobie - hyperventilatie pagina

TOP ↑

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

Yes: paniekaanval: Gevangen in een fobie

Yes: paniekaanval: Gevangen in een fobie Het tijdschrift 'YES' schreef een uitvoerig artikel over het werk van Pieter Frijters, met als titel: 'GEVANGEN IN EEN FOBIE'.

Bekijk details

De Standaard: de energie en charisma van Pieter Frijters zijn..

De Standaard: de energie en charisma van Pieter Frijters zijn.. De energie, het charisma, de mensenkennis en inlevingsvermogen van Pieter Frijters zijn zonder meer uitzonderlijk

Bekijk details

Van Fobie naar Vrijheid

Het zelfhulp boek van Fobie naar vrijheid

Van Fobie naar Vrijheid Lees meer

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345