Sociale angsten | snel en veilig oplossen

Krachtige en adequate olossingen voor iedere vorm van sociale onzekerheid
_________________________________________________________

Van alle angsten komen de sociale angsten het meest voor. Wanneer jij je dikwijls afvraagt wat anderen van je vinden, hoe ze naar je kijken en hoe je overkomt, dan is er sprake van sociale angst. Je kijkt dan te kritisch naar jezelf of je kijkt door de ogen van de ander negatief naar jezelf.

Wees gerust, want sociale angst wordt snel, veilig en vertrouwd opgelost. Pieter Frijters, de grondlegger van MindTuning ™, had zelf jaren last van bloosangst en zweetangst, en dan in het extreme. Hij ontwikkelde MindTuning™ om zijn eigen burn-out en sociale angst op te lossen. Al meer dan 28.000 mensen kozen eerder voor MindTuning™.

Wetenschappelijk onderbouwd

Diverse oplossingen

  • Of je nu voor 1.5 dag groepscoaching kiest of voor 2 x persoonlijke coaching. Voor het resultaat maakt het nauwelijks uit. Je leert hoe je zelf je sociale angst snel, veilig en vertrouwd oplost.
     
  • Heb je moeite om ruimte in te nemen? Met NEE zeggen of om voor jezelf en de belangen van je functie op te komen? Dan is de assertiviteitstraining van 2 dgn de aangewezen training.
      
  • Je hebt ook baat bij het lezen van de bestsellers: ‘Van fobie naar vrijheid’ en vervolgens ‘Meester over je gedachten’.  Er zijn van deze titels al meer dan 50.000 boeken verkocht.

Pieter Frijters wordt algemeen gezien als dé autoriteit op het gebied van sociale angst. Logisch gezien de vele publicaties en TV-documentaires over zijn werk.

Met MindTuning™ leer je om je eigen herstelvermogen te mobiliseren. De uitwerking die de toepassing op jezelf heeft blijkt ongekend, zowel in snelheid als duurzaamheid.

Je voorkomt met MindTuning® ook de nadelen van antidepressiva ofwel serotonineheropname remmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft - Cipramil en Fevarin.

Aan sociale angst gerelateerde klachten: sollicitatiegesprek - onzekerheid overwinnen - burn-out klachten

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

Gratis videotips tegen sociale angsten en -fobieën

Bekijk de tips

Van Fobie naar Vrijheid

Het zelfhulp boek van Fobie naar vrijheid

Van Fobie naar Vrijheid Lees meer

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345