Bindingsangst | hechtingsangst | verlatingsangst

Snel,veilig en duurzame oplossing!

__________________________________________________________________

Indekken tegen pijn
Bindingsangst en relatie
Zo kom je er vanaf
Kenmerken

Kennismaken met MindTuning

Indekken tegen pijn

Eén traumatische ervaring is al voldoende om bindingsangst of verlatingsangst te veroorzaken. De pijn die verlies met zich meebrengt is voor jou zo groot dat jij je daar voor indekt. Jezelf  emotioneel binden en een langdurige gelukkige relatie zit er voor jou nog niet in.
Maar wees gerust, want het is realistisch dat je hechtingsangst veilig en vertrouwd wordt opgelost. Vanaf 1992 vrijwel wekelijks de realiteit bij MindTuning™.

Bindingsangst en relatie

Je alertheid op alles waar je in een relatie bang voor bent staat op de automatische piloot. Je weet dat je geen controle hebt en toch zou je dat graag willen. Je bent gericht op wat je niet wilt en de angst daarvoor beheerst je leven en je relatie. Misschien zou je ook een beetje verliefd willen zijn op een ander, want dat maakt je voor je gevoel minder afhankelijk. De angst om je te binden heeft je behoorlijk in zijn greep en belemmert iedere relatie.

TOP ↑

Afkomen van bindingsangst

Of je nu voor 1.5 dag groepscoaching kiest of voor 2 x persoonlijke coaching, voor het resultaat maakt het nauwelijks uit. Je angst wordt snel, veilig en vertrouwd opgelost.

Het oplossen van de angst om je te hechten is géén garantie voor een gelukkige relatie. Het is wel je enige kans.

MindTuning™ is nu voor iedere portemonnee bereikbaar en niet uitsluitend voor BN'ers of bemiddelde mensen. Voor een dynamisch, vrij en gelukkig leven mag iedereen profiteren van het MindTuning Event™. Eén hele dag een en al vibe, dynamiek en energie!

MindTuning™ is jou op het lijf geschreven wanneer:

  • Je het risico van oeverloze praatsessies wilt vermijden
  • De kwaliteit van je leven voor jou voorop staat
  • Je direct wilt afrekenen met bindingsangst

Mindtuning™is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om burn-out, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: 'Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen'. Hij trainde meer dan 28.000 mensen.

TOP ↑

Kenmerken van bindingsangst

  • Je doet er alles aan om te vechten tegen een eventuele verliefdheid
  • Je verbindt jezelf gemakkelijker met een partner op wie je nooit verliefd was
  • Heb je een juiste partner dan dek jij je in tegen de pijn om verlaten te worden. Vandaar dat het ook verlatingsangst wordt genoemd.
  • Ben je echt verliefd dan is je hechtingsangst soms zo sterk dat je steeds zoekende bent naar een eventuele vervanger(ster).
  • Je hebt de neiging om negatieve punten van je partner te benadrukken in plaats van aandacht te geven aan alle positieve punten.
  • Veel kans dat je ook jaloers bent en je partner controleert.
  • Zonder het te beseffen betrap je jouw partner graag op fouten en probeert vervolgens bij de ander een schuldgevoel te creëren.

Kennismaken? MindTuning™ Event
Tijdens het MindTuning Event™ maak je kennis met alle facetten van MindTuning™. Want nu is deze supermethode voor iedere portemonnee bereikbaar en niet uitsluitend voor BN'ers of bemiddelde mensen. Een en al vibe, dynamiek en energie!

Boekadvies
Lees de bestseller 'Van fobie naar vrijheid' en vervolgens 'Meester over je gedachten' en doe daar je voordeel mee. Zie hiernaast>>>

Gerelateerde onderwerpen
sociale angsten - assertiviteitstraining

TOP ↑

Video's

Pieter Frijters had zelf last van bindingsangst

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

Van Fobie naar Vrijheid

Het zelfhulp boek van Fobie naar vrijheid

Van Fobie naar Vrijheid Lees meer

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345