Bloosangst | Angst om te blozen

Veilig en duurzame oplossing van bloosangst 
__________________________________________________________________

Bang om te blozen
Duurzame oplossing bloosangst

Bang om te blozen

Je ziet enorm op tegen een vergadering of een cursus, want je bent bang om te gaan blozen zodra je aandacht krijgt. Ook een voorstelrondje is bepaald niet jouw hobby en ga je het liefste uit de weg.

In een winkelcentrum ben je alert want je wenst niet onverwacht door iemand te worden aangesproken. Bepaalde verjaardagen mijd je als de pest en je hebt een enorm smoezenboek bij de hand om ergens onder uit te komen.

TOP ↑

Duurzame oplossingen bloosangst

GROEPSCOACHING is het meest POPULAIR. Meer dan 10.000 mensen kozen eerder voor deze 2 daagse training die uiterst effectief is tegen bloosangst. 

ASSERTIVITEITSTRAINING is een aanrader wanneer je ook moeite hebt met NEE zeggen en om voor de belangen van jezelf of je functie op te komen.

PERSOONLIJKE coaching is effectief en een aanrader tegen bloosangst wanneer tijd en privacy belangrijk voor je zijn. Wij adviseren 2 sessies persoonlijke coaching van 2.15 uur. 

E-TRAINING 'afrekenen met bloosangst' is ideaal wanneer je de voorkeur geeft aan zelfhulp. Het is een uitgebreid pakket en heeft een cliënt-waarderingscijfer van 8.1.

WAAROM MINDTUNING

Met MindTuning™ leer je om je eigen herstelvermogen te mobiliseren. De uitwerking die de toepassing op je heeft blijkt ongekend, zowel in snelheid als duurzaamheid.

Mindtuning™ is door Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om zelf burn-out, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: 'Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer op te lossen'. Hij coachte meer dan 28.000 mensen.

Je voorkomt met MindTuning™ ook de nadelen van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft - Cipramil en Fevarin

TOP ↑

Boekadvies:
Lees de bestseller 'Van fobie naar vrijheid' en vervolgens 'Meester over je gedachten'. Zie hiernaast>>>

Gerelateerde onderwerpen
stotteren - sollicitatiegesprek

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

TOP ↑

Testimonials

Bloosangst: ik heb nu ontdekt hoe ik ruimte moet innemen ..

Pieter, Ik heb voor het eerst ontdekt hoe je het leven moet leven. Ruimte innemen,je iets beter voelen dan een ander, rond kijken met al je zintuigen. Maar wat ik nog niet zag is dat je dat met de bedoeling doet er van te genieten. Ik heb nu gezien hoe het moet. Bedankt voor al je oprechte hulp. Ik zal je raad ter harte nemen Warme groet terug Marijke Adinda van Voorst

Groepscoaching - bloosangst: wel is het een stuk minder geworden en daar ben ik ontzettend blij mee..

Hallo Pieter, Helemaal over is het blozen nog niet zoals je al zei, wat mij vaak een machteloos gevoel geeft, want ik vind het erg, het past niet bij mij en accepteer het ook niet van mezelf. Wel is het een stuk minder geworden en daar ben ik ontzettend blij om. Mijn hoofd houd ik nu ook hoger, vooral als ik ergens door moet lopen waar veel mensen zijn. Nu zie ik hierdoor meer gezichten en wat mij daarbij gelijk is opgevallen dat er eigenlijk veel mensen blozen. Nog bedankt voor je goede raad en ik wens je veel succes met je werk. Groetjes, E.

Groepscoaching - sociale angst: Ik heb zelfs op het werk kunnen zeggen dat ik aan zo een tempo niet blijf verder werken. Het voelde ZALIG!!

Hallo Piet en Marja, Hier ben ik dan met wat meer uitleg. Ik ben namelijk Dinsdag gestart met een hele zware opleiding voor mijn werk, althans voor mij zelf. Ik was bang om er naar toe te gaan en in paniek te slaan als ik de cursussen zou zien. Resultaat, ik ben er alleen naar toe gereden, alleen aangekomen, zelf inlichten durven nemen en vragen. Ik dacht wel als ik de cursussen zag amai, maar heb mij wel vrij snel kunnen hernemen. Ik heb zelf op het werk kunnen zeggen dat ik aan zo een tempo niet blijf verder werken en blijf mee doen. Het voelde ZALIG !!! Het was aangenaam om dit eens op zo een manier te kunnen meemaken, dank je wel. Die flapoortjes doen het wel goed hoor bij mij, en die jehova getuige ook. Maar die karate oefeningen zijn wel zwaar hoor, dat hou ik geen 10 min uit, en denk dan bij mij zelf moet je je daar eens zien staan, wel een raar zicht hoor. Ik doe mijn best verder, want dat is zeker nog nodig. Maar jullie alvast heel erg bedankt !! De groetjes van Marina/België

Persoonlijke coaching - sociale angst: ik heb veel aan u te danken. Na slechts 2 middagen bij u te zijn geweest gaat alles 100 maal beter..

Beste Pieter, Het wordt tijd dat ik u schrijf want ik heb veel aan u te danken. Na (slechts) twee middagen bij u te zijn geweest, is er toch heel wat voor mij (en mijn man) veranderd. De dagelijkse dingen, bezoek ontvangen, zelf op bezoek gaan, uitjes, het houden van het verjaardagspartijtje van onze zoon, noem maar op. Alles gaat 100 maal beter. Al die dingen hielden mij in een soort wurggreep. Nu lijkt/is alles luchtiger, gewoner. Ik vind dit een waar wonder! Nu zo, zonder stress en zonder spanning te kunnen leven! Kort nadat u mij in april belde zijn we een week naar Spanje geweest. Normaal brengen m'n schoonouders ons dan weg. Ze zien mij, letten op mij, afscheid nemen, was meenemen, opruimen. Dit alles maakte mij spaans benauwd. We wilden nu niet weggebracht worden. We gingen zelf met de auto naar Schiphol. Ik voelde mij niet gedwongen zoveel mogelijk de was weg te werken en het huis schoon te maken. Ik denk dat ook dit heeft meegespeeld. Hierdoor was ik uitgerust en kon me veel beter concentreren. Een paar dagen ervoor werd ik wel weer heel zenuwachtig, sliep een nacht slecht en moest overgeven. Maar nadat we bij onze ouders gedag waren wezen zeggen ging alles voortreffelijk, sliep ik goed en ging nog nooit zo ontspannen weg!! Dit alles maakt ons gelukkig en geeft vertrouwen en zin in de toekomst. Pieter, ik wil je nogmaals ontzettend bedanken en succes toewensen! Hartelijke groeten van D. B - B

Bekijk alle testimonials

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

Overwin bloosangst

Overwin bloosangst  24 februari 2014
Pieter Frijters geeft vijf gouden tips in Metro!

Bekijk details

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer

Van Fobie naar Vrijheid

Het zelfhulp boek van Fobie naar vrijheid

Van Fobie naar Vrijheid Lees meer
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345