Stress en burn-out

 Snel en duurzaam HERSTELLEN van burn-out.

__________________________________________________________________

3 gemene delers
Hoe snel herstel je?
Is dit echt mogelijk?
Maak je geen zorgen
In je eigen tempo
Een behandeling op maat 
Ik raakte zelf burn-out
20 jaar ervaring 28.000 cliënten
Het draait om jou

Ineens is het er. Je bent burn-out. Je behoort tot de ongeveer een miljoen mensen in Nederland met  burn-outklachten, terwijl  nog eens enkele honderdduizenden Nederlanders een chronische aandoening hebben die gepaard gaat met aanhoudende vermoeidheid, stress en/of pijn. 

Burn-out heeft 3 gemene delers:

1. De verschijnselen zijn er ineens en brengen een angstshock teweeg.

2. Het is een normale toestand van emotionele en lichamelijke uitputting die bij volledige acceptatie binnen 2 tot 6 maanden vanzelf weer overgaat.

3. Het wordt echter in stand gehouden door angst en onzekerheid over je gezondheid, je werk en je toekomst en gebrek aan inzicht m.b.t. de werkelijke oorzaken.

TOP ↑

Hoe snel herstel je?

Burn-out is er in één keer. Ook al gingen er jaren van roofbouw aan vooraf. Gelukkig bezit iedereen de geestkracht om razendsnel weer in de goede richting te veranderen. Met MindTuning™ bereik je dat gemiddeld in 3 sessies.

TOP ↑ 

Is dit echt mogelijk? 

Voor veel mensen met een burn-out klinkt 3 sessies niet als muziek in hun oren. Want natuurlijk wil je je snel beter voelen. Maar je wilt niet onder druk staan. En het woord snel, of alles wat daar maar naar verwijst, daar ben je waarschijnlijk allergisch voor als je je totaal opgebrand voelt.

Een uitleg m.b.t. drie sessie is dus op zijn minst op z’n plaats!

TOP ↑

Maak je geen zorgen!

Drie sessie betekenen niet dat je in no time weer fulltime terug gaat naar jouw werkplek. En dat jij weer op de oude voet doorgaat en opnieuw burn-out raakt. De drie sessies die wij jou bieden zijn  er voor bedoeld om jouw herstel blijvend in gang te zetten.

Dat doen wij door jouw zelfoplossend en zelfherstellend vermogen te activeren. En je alle tools te geven om daarna in jouw eigen tempo volledig te herstellen. Natuurlijk met een plan, hoe jij dat gaat bereiken. We durven het haast niet te zeggen: de praktijk bewijst dat meestal 2 sessies ruimschoots voldoende zijn om je herstel in te zetten. 

Vanzelfsprekend blijven wij standby! Maar je zult merken dat jouw lichaam en geest zelf veel meer kunnen dan je nu denkt.

Wetenschappelijk onderbouwd

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

TOP ↑

In je eigen tempo

Bij wie burn-out is geraakt, is een knop omgegaan. Je raakt in een negatieve spiraal, die je razendsnel naar beneden trekt. Wij zetten tijdens de 1e sessie de knop opnieuw om. Zodat je in een positieve spiraal  terecht komt. En in je eigen gewenste tempo het licht aan het einde van de tunnel bereikt.

Wat daar wacht is de kick van de overwinning!

Wij maken je niet oeverloos afhankelijk. Wie zelf burn-out kan raken, kan zichzelf ook genezen. Bij ons leer je hoe. 

TOP ↑

Een behandeling op maat 

Wij hanteren een behandeling op maat, afgestemd op jouw klachten en omstandigheden. Want burn-out kun je niet veralgemeniseren. Dat is ook de reden waarom de meeste burn-outbehandelingen niet bij iedereen aanslaan.

TOP ↑

Ik raakte zelf burn-out… 

Pieter Frijters: 'Ik spreek uit eigen ervaring. Het eerste teken van burn-out openbaarde zich bij mij in de auto dicht bij huis. Het voelde alsof mijn leven voorbij was en ik zette de auto langs de kant. De wereld om me heen drong niet meer tot me door. Ik raakte totaal in paniek.

Het duurde 3 jaar voordat ik herstelde. Bestaande therapieën kregen geen vat op me. Uiteindelijk was ik het helemaal zat. Het was erop of eronder. Dat besef gaf mij de inspiratie om zelf op zoek te gaan naar een manier om mijn overspannenheid op te lossen. Zo ontstond MindTuning™, een snel werkende en duurzame aanpak van stress en burn-out'.

TOP ↑

20 jaar ervaring – 28.000 cliënten

Inmiddels zijn we 20 jaar en meer dan 28.000 cliënten ‘ in alle soorten en maten’ verder. En juist die ervaring met zoveel verschillende cliënten, ieder met zijn of haar eigen valkuilen en klachten, maakt dat de MindTuning-methode een beproefde methode is. Bijgesteld waar nodig, up to date door gebruikmaking van de nieuwste inzichten op het gebied van het ontstaan, oplossen en voorkomen van burn-out.

TOP ↑   

Het draait om jou!

Bij MindTuning™ draait het om jou! Iedere vorm van stress leer je zelf direct te elimineren. Minstens 1 jaar lang krijg je waar nodig ondersteuning om burn-outklachten ook in de toekomst te voorkomen. De duurzame aanpak van MindTuning™ is er vooral op gericht om krachtiger uit je burn-out te komen dan je daarvoor ooit was.

Met MindTuning™ mobiliseer je het eigen herstelvermogen. MindTuning is niet persé beter dan een traditionele therapie maar werkt snel en duurzaam.

TOP ↑ 

Zonder de nadelen die het gebruik van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft - Cipramil en Fevarin met zich meebrengen.

Lees alles over onze Burn-outbehandeling

Lees hier het ervaringsverhaal  van Wilma Beumer

Meer weten over burn-out? Lees de uitgebreide informatie over burn-out

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

Interessant links zijn: sollicitatiegesprek - burn-out of rijangst - burn-out of paniekaanvallen - Werkstress voorkomen en oplossen - Gedachtenmanagement

Video's

Pieter Frijters - Waarom mijn hart ligt bij het coachen

Ellen Hendriks over haar drive om jou te coachen

Testimonials

Bedrijfsarts over zijn ervaring met Pieter Frijters

‘Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen één of twee sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ook is zijn aanpak bij stotteren op zijn zachtst gezegd zeer opmerkelijk. Verder heb ik hem de kwaliteit van presenteren aanmerkelijk zien verbeteren. Pieter presenteert zich als een vakman met een scherp analytisch vermogen die precies weet waar hij naar toe moet. Ben er van overtuigd geraakt dat Mindtuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt ’.

Luuk Haze, bedrijfsarts/directeur NoordMed Consultancy B.V.

Bedrijfsarts over werknemer

Bericht duurde wat langer; ik was benieuwd naar hun ervaring. Zie hier de referentie:

Op basis van mijn ervaring en waarneming als deelnemer aan een training bij Pieter Frijters heb ik een met psychische klachten verzuimende werknemer waarbij het herstel stagneerde verwezen naar Mindtuning. Na deelname aan een Groepscoaching en een Persoonlijke coaching heeft de werknemer een grote stap voorwaarts gemaakt in zijn herstel en heeft hij zijn werkzaamheden tot eigen grote tevredenheid en die van zijn werkgever hervat. Zijn werkgever heeft aangegeven in voorkomende gevallen zeker gebruik te willen maken van de expertise van Pieter Frijters.'   M.vr.gr, Hans Steneker Bedrijfsarts

Burn-out: ben bij je op groepscoaching geweest en sindsdien is alles 180 graden veranderd ..

Hallo Pieter, In april ben ik bij je geweest in de groepscoaching Burnout. Sindsdien is werkelijk alles 180 graden om. In mijn hoofd is het stil geworden. Ik ben met een ander deel van mijn hersenen gaan denken, letterlijk met andere ogen gaan kijken. Iedere ochtend wordt ik volledig uitgeslapen wakker (terwijl ik veel minder slaap nodig heb) en dan voel ik me als een fles champagne (hele dure) die net ontkurkt is. Ik bruis, ???energie voor 10, overzicht, inzicht, beslissingen hoef ik niet meer te maken, ze zijn er gewoon en steeds weet ik zeker dat ik het goed doe. Man! En hoe ik er uit zie: Mindtuning beats Botox, ik geef gewoon licht. Niet alleen uiterlijk super maar innerlijk ook veel mooier: oordelen en verwachten lijkt uit mijn wezen verdwenen, daardoor lukt alles! Ik was al succesvol maar nu zie ik dat zelf ook. Opeens heb ik ook weer tijd voor mezelf, kids en partner. Terwijl ik zakelijk allerlei ingrijpende veranderingen doorvoer (ga een hotel bouwen, leuk he?) Alles gaat vloeiend en moeiteloos. Al mijn zintuigen zijn minimaal 300% verbeterd in de loop van de afgelopen 6 maanden en ik word nog steeds iedere dag scherper. Daarnaast verdiep ik me in de werking van hersenen, wist ik niets van, er komen ook ?ineens? allemaal relevante en inspirerende boeken, mensen, films op mijn pad. Jouw methode pas ik ook zoveel mogelijk toe op mijn omgeving. Mijn grootste successen tot nu toe zijn: 1. Een stagiair verkrampt, stotterend, blik naar beneden gericht, onzeker en beetje vaal type, je kent hem wel. In 10 minuten heb ik hem verteld waar en hoe hij moest kijken en wat lichaamshouding geoefend. (zonder enige uitleg van achtergrond of wat ook) Hij is opgestaan en gaan kijken en niet meer opgehouden. Na een week vertelde ik hem dat hij niet meer stotterde, was hem nog niet opgevallen. Nu zit zijn haar leuk, hij heeft een andere opleiding gekozen en is helemaal gelukkig. 2. Een jonge hoog sensitieve en intelligente en perfectionistische jonge dame helemaal vastgelopen. Klem in haar hoofd, wist niet meer wat ze wel wilde en zelfs ook niet meer wat ze niet wilde, behoorlijk overspannen, zag psychotherapeut en praatgroep (grrrrr), maar deed haar geen goed; het tegenovergestelde. Ik heb een avondje met haar geborreld en het principe van mind tuning uitgelegd. De volgende dag mailde ze mij dat ze voor het eerst in een hele lange tijd weer had gedroomd. In haar eerstvolgende praatgroep sessie heeft ze zich bescheurd van de lach om alle mensen die niet konden zien wat zijn kon zien. Ze wist zeker dat voor haar alles was veranderd en dat die verandering voor altijd was. (Ik kon wel janken, zo goed voelde ik me hierdoor) Zo rommel ik maar wat, ik heb absoluut een nieuwe passie gevonden. De kik van de knop bij mensen omzetten is fantasties. Dus je zult me nog wel eens tegenkomen, ik overweeg een masterclass bij je te volgen, maar ik heb het beeld nog niet helemaal helder. Voorlopig ga ik heerlijk zo. O ja, een vriendin heeft zich opgegeven voor een seminar 25 november, kan ik dan meekomen? Pieter, bedankt dat je mijn ogen hebt geopend. Zet maar op je website wat je van dit mailtje wilt gebruiken. Groeten, Pleuni van Dam

Bekijk alle testimonials

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

's Nachts lijkt alles erger - Libelle

's Nachts lijkt alles erger - Libelle

Augustus 2014 

In bed, licht uit en dan… Zorgen die overdag behapbaar lijken, worden in het donker groter en groter. Is nachtelijk piekeren schadelijk? En hoe kunnen we ermee stoppen? Libelle vraagt het 4 deskundigen, waaronder Pieter Frijters.

Bekijk details

FD: Hoe krijg ik een burn-out en hoe kom ik ervan af?

FD: Hoe krijg ik een burn-out en hoe kom ik ervan af? 15 oktober 2012

Bekijk details

Meester over je gedachten

Meester over je gedachten Lees meer
  • Home
  • Stress en burn-out
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345