Burn-out | realistische oplossing

Veilig, snel en duurzame oplossing!

Duurzame oplossing
Wat je kunt doen
Om te onthouden
Serieus en adequaat
De behandeling in het kort
Waarin onderscheiden wij ons nog meer?
Ik raakte zelf burn-out
Snel weer topfit
Beste tip
Ga zelf vast aan de slag
Video's over burn-out

Het is realistisch om er van uit te gaan dat burn-out snel en duurzaam oplost. Al vanaf 1992 dagelijkse realiteit in de MindTuning™-praktijk.

Ineens overkomt je iets wat je eerder niet kende: je bent burn-out. Om te weten wat het is, moet je het eerst zelf hebben meegemaakt. Want wanneer je ineens een dagelijkse routineklus niet meer kunt of durft, word je overdonderd door frustratie. 

De impact op je gevoel en de kwaliteit van je leven is enorm en voor anderen nauwelijks voor te stellen. 

Duurzame oplossing

Het gaat om jouw gezondheid en je wenst een duurzame, realistische oplossing. Ook al lijkt die misschien ver weg. Een eerste stap zetten naar herstel is vaak moeilijk. Want er zijn zoveel therapieën die een oplossing beloven. En welke is nu realistisch?

Een realistische oplossing is een oplossing die:

  • Je op het lijf is geschreven
  • Anticipeert op jouw specifieke klachten en jouw omstandigheden
  • Past bij jouw manier van verwerken en leren
  • Meteen het herstel in gang zet

Wat de juiste behandeling voor jou is, is een beslissing die je alleen zelf kunt nemen. En dat is niet gemakkelijk als je:

  • Doodmoe bent
  • Jij je niet goed kunt concentreren
  • Jij je onzeker voelt of misschien zelfs angstig
  • En iedereen wat anders aanbeveelt

Wij kunnen je wat dat betreft 1 goed advies geven:

Laat je goed voorlichten. En kies voor een oplossing die goed bekend staat en op jou als individu is toegespitst. Die niet alleen bestaat uit regels en protocollen waarvan niet afgeweken wordt als het niet werkt.

TOP ↑

Wat je kunt doen: 

  • Lees de reviews van aanbieders van burn-outoplossers. Een therapeut met tevreden cliënten heeft hun ervaringen op zijn of haar website staan.
  • Bel aanbieders van burn-outbehandelingen op en stel je vragen. De manier waarop je te woord wordt gestaan, de antwoorden die je krijgt en de mate van geduld van de aanbieder tijdens zo’n gesprek, zorgen er voor dat je aanvoelt of je goed zit of niet. En ook of hij of zij je de ruimte geeft om er over na te denken, of je meteen wilt overhalen om een consult te boeken.

Om te onthouden:

Een ‘klik’  hebben met jouw behandelaar is een eerste vereisten om tot een oplossing te kunnen komen. Anders ontstaat er onnodige ruis en daarvan heb je al genoeg als je burn-out bent!

Vanzelfsprekend willen wij jou graag helpen. Maar alleen als jij zelf denkt dat onze methode voor jou de beste is. Daarom kun je ons met een gerust hart vrij honderduit vragen over onze behandeling.

TOP ↑

Serieus en adequaat

Je probleem wordt bij ons serieus en adequaat aangepakt. Je gaat ervaren dat er na de 1persoonlijke coaching daadwerkelijk al veel bij je verandert.

TOP ↑

De behandeling in het kort: 

We stellen samen met jou een plan op maat op. Natuurlijk zijn er vaste elementen in elke burn-outbehandeling, maar niemand is hetzelfde. Dit vraagt om deskundig inzicht en veel ervaring met het oplossen van burn-out.

Wij hanteren in ieder geval 1 belangrijk element die in al onze behandelingen voorkomt. Dat is het tunen van jouw mind. Het is een onderdeel dat bij geen enkele andere behandelaar aan bod komt en dat krachtig werkt en onmiddellijk effect sorteert.

TOP ↑

Waarin onderscheiden wij ons nog meer?

Je krijgt gratis toegang tot onze e-learning burn-out module. Dit is van enorme waarde omdat je alles wat je geleerd hebt terug kunt zien wanneer je maar wilt. Uitgelegd in duidelijke video’s. Het houdt je scherp.

Met MindTuning™ mobiliseer je het eigen herstelvermogen. En, we kunnen het niet genoeg benadrukken: MindTuning is niet persé beter dan een traditionele therapie, maar werkt wel snel en duurzaam.

Medicijngebruik

Je voorkomt met MindTuning™ ook de nadelen van:

antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers, zoals:  Prozac - Seroxat - Efexor - Zoloft -Cipramil en Fevarin

Mindtuning™ is door 
Pieter Frijters in 1992 ontwikkeld om zelf overspannenheid, stress en niet-reële angsten snel en adequaat op te lossen. Zijn uitgangspunt: 'Ieder negatief gevoel dat in één keer ontstaat, heeft de potentie om in één keer te veranderen'. Hij coachte meer dan 28.000 mensen.

TOP ↑

Ik raakte zelf burn-out

Aan het woord is Pieter Frijters: 'Het eerste verschijnsel van burn-out overkwam me in de auto dicht bij huis. Het voelde alsof mijn leven voorbij was en ik zette de auto langs de kant. De wereld om me heen drong niet meer tot me door en ik raakte in paniek.

Het heeft bij mij 3 jaar geduurd. Ik was het zat. Het was erop of eronder. Dat besef gaf mij de inspiratie om MindTuning™ te ontwikkelen om mijn eigen overspannenheid op te lossen.

Toen ik de oplossing had gevonden, zette het herstel zich meteen in.  Iets wat de huisarts, psychiater en psycholoog niet was gelukt. Niet omdat hun aanpak per se niet werkte. Maar omdat het bij MIJ niet werkte.

Na meer dan 20 jaar MindTuning in de praktijk te hebben toegepast blijkt dat deze methode werkt. En een uitgelezen methode is voor mensen met een doeners mentaliteit.

TOP ↑

Snel weer topfit

Niemand zit er op te wachten om te worden opgenomen in een kliniek of op een eindeloze reeks gedragstherapie. Je wilt je gewoon weer zo snel mogelijk beter voelen en genieten van je leven. Topfit zijn en je in alle redelijke situaties op je gemak voelen en beter presteren dan voorheen. 

TOP ↑

Beste tip 

Afhankelijk van de ernst van je klachten neem je 1 tot maximaal 3 weken vrij om veel te slapen en veel te bewegen op 65% van je maximale hartritme. 

Je bovenkamer krijgt zo meer zuurstof en wordt langzaam helder genoeg om klaar te zijn voor een 1e persoonlijke sessie MindTuning™ en twee vervolgbehandelingen.

TOP ↑

Ga zelf vast aan de slag!

Lees de bestseller 'Van fobie naar vrijheid' en vervolgens 'Meester over je gedachten' en doe daar je voordeel mee. De informatie die er in staat zal je een stuk op weg helpen naar genezing.

Lees hier het ervaringsverhaal van Wilma Beumer

Aanverwante onderwerpen: 
slapeloosheid - Post traumatische stress - sociale angsten - burn-out of rijangstburn-out of paniekaanvallen - 8 Super Tips Slapeloosheid - Werkstress voorkomen en oplossen

T: +31 (0)182 612345 | 09 - 16u

TOP ↑

Video's over burn-out

Testimonials

Bedrijfsarts over werknemer

Bericht duurde wat langer; ik was benieuwd naar hun ervaring. Zie hier de referentie:

Op basis van mijn ervaring en waarneming als deelnemer aan een training bij Pieter Frijters heb ik een met psychische klachten verzuimende werknemer waarbij het herstel stagneerde verwezen naar Mindtuning. Na deelname aan een Groepscoaching en een Persoonlijke coaching heeft de werknemer een grote stap voorwaarts gemaakt in zijn herstel en heeft hij zijn werkzaamheden tot eigen grote tevredenheid en die van zijn werkgever hervat. Zijn werkgever heeft aangegeven in voorkomende gevallen zeker gebruik te willen maken van de expertise van Pieter Frijters.'   M.vr.gr, Hans Steneker Bedrijfsarts

Bedrijfsarts over zijn ervaring met Pieter Frijters

‘Heb Pieter meerdere keren aan de slag gezien en hem binnen één of twee sessies mensen volledig of voor een belangrijk deel af zien helpen van faalangst, andere angst- of paniekaanvallen, fobieën en tics. Ook is zijn aanpak bij stotteren op zijn zachtst gezegd zeer opmerkelijk. Verder heb ik hem de kwaliteit van presenteren aanmerkelijk zien verbeteren. Pieter presenteert zich als een vakman met een scherp analytisch vermogen die precies weet waar hij naar toe moet. Ben er van overtuigd geraakt dat Mindtuning voor veel mensen een oplossing biedt voor veelal jarenlang slepende problematiek waar de reguliere zorg onvoldoende of soms zelfs geen antwoord op heeft en dat zijn methode voor een scala aan psychisch georiënteerde klachten werkt ’.

Luuk Haze, bedrijfsarts/directeur NoordMed Consultancy B.V.

Burn-out: ben bij je op groepscoaching geweest en sindsdien is alles 180 graden veranderd ..

Hallo Pieter, In april ben ik bij je geweest in de groepscoaching Burnout. Sindsdien is werkelijk alles 180 graden om. In mijn hoofd is het stil geworden. Ik ben met een ander deel van mijn hersenen gaan denken, letterlijk met andere ogen gaan kijken. Iedere ochtend wordt ik volledig uitgeslapen wakker (terwijl ik veel minder slaap nodig heb) en dan voel ik me als een fles champagne (hele dure) die net ontkurkt is. Ik bruis, ???energie voor 10, overzicht, inzicht, beslissingen hoef ik niet meer te maken, ze zijn er gewoon en steeds weet ik zeker dat ik het goed doe. Man! En hoe ik er uit zie: Mindtuning beats Botox, ik geef gewoon licht. Niet alleen uiterlijk super maar innerlijk ook veel mooier: oordelen en verwachten lijkt uit mijn wezen verdwenen, daardoor lukt alles! Ik was al succesvol maar nu zie ik dat zelf ook. Opeens heb ik ook weer tijd voor mezelf, kids en partner. Terwijl ik zakelijk allerlei ingrijpende veranderingen doorvoer (ga een hotel bouwen, leuk he?) Alles gaat vloeiend en moeiteloos. Al mijn zintuigen zijn minimaal 300% verbeterd in de loop van de afgelopen 6 maanden en ik word nog steeds iedere dag scherper. Daarnaast verdiep ik me in de werking van hersenen, wist ik niets van, er komen ook ?ineens? allemaal relevante en inspirerende boeken, mensen, films op mijn pad. Jouw methode pas ik ook zoveel mogelijk toe op mijn omgeving. Mijn grootste successen tot nu toe zijn: 1. Een stagiair verkrampt, stotterend, blik naar beneden gericht, onzeker en beetje vaal type, je kent hem wel. In 10 minuten heb ik hem verteld waar en hoe hij moest kijken en wat lichaamshouding geoefend. (zonder enige uitleg van achtergrond of wat ook) Hij is opgestaan en gaan kijken en niet meer opgehouden. Na een week vertelde ik hem dat hij niet meer stotterde, was hem nog niet opgevallen. Nu zit zijn haar leuk, hij heeft een andere opleiding gekozen en is helemaal gelukkig. 2. Een jonge hoog sensitieve en intelligente en perfectionistische jonge dame helemaal vastgelopen. Klem in haar hoofd, wist niet meer wat ze wel wilde en zelfs ook niet meer wat ze niet wilde, behoorlijk overspannen, zag psychotherapeut en praatgroep (grrrrr), maar deed haar geen goed; het tegenovergestelde. Ik heb een avondje met haar geborreld en het principe van mind tuning uitgelegd. De volgende dag mailde ze mij dat ze voor het eerst in een hele lange tijd weer had gedroomd. In haar eerstvolgende praatgroep sessie heeft ze zich bescheurd van de lach om alle mensen die niet konden zien wat zijn kon zien. Ze wist zeker dat voor haar alles was veranderd en dat die verandering voor altijd was. (Ik kon wel janken, zo goed voelde ik me hierdoor) Zo rommel ik maar wat, ik heb absoluut een nieuwe passie gevonden. De kik van de knop bij mensen omzetten is fantasties. Dus je zult me nog wel eens tegenkomen, ik overweeg een masterclass bij je te volgen, maar ik heb het beeld nog niet helemaal helder. Voorlopig ga ik heerlijk zo. O ja, een vriendin heeft zich opgegeven voor een seminar 25 november, kan ik dan meekomen? Pieter, bedankt dat je mijn ogen hebt geopend. Zet maar op je website wat je van dit mailtje wilt gebruiken. Groeten, Pleuni van Dam

Bekijk alle testimonials

Lees hier of er risico's zijn en contra-indicaties

Deel deze pagina: 

's Nachts lijkt alles erger - Libelle

's Nachts lijkt alles erger - Libelle

Augustus 2014 

In bed, licht uit en dan… Zorgen die overdag behapbaar lijken, worden in het donker groter en groter. Is nachtelijk piekeren schadelijk? En hoe kunnen we ermee stoppen? Libelle vraagt het 4 deskundigen, waaronder Pieter Frijters.

Bekijk details
Frijters Mind Tuning B.V.® - Mozartlaan 54-56, 2742 BN Waddinxveen - Tel. 00 31 (0)182 612 345